ΧουμεριανόςΜηχάνημα Γυαλίσματος Μαχαιροπήρουνων, Γυαλιστής Αποστειρωτής Μαχαιροπήρουνων, Αποστειρωτές

English

Μηχάνημα Γυαλίσματος Μαχαιροπήρουνων

Μηχάνημα Γυαλίσματος Μαχαιροπήρουνων

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη και η μοναδική στην Ελλάδα που κατασκευάζει μηχάνημα γυαλίσματος και αποστείρωσης μαχαιροπήρουνων.

Πρόκειται για μια κατασκευή, που στεγνώνει, γυαλίζει και αποστειρώνει τα μαχαιροπήρουνα μετά την πλύση τους. Αυτή η απαραίτητη λειτουργία γίνεται χειρονακτικά μέχρι τώρα και είναι ιδιαίτερα δαπανηρή σε χρόνο και σε χρήματα.

Η συγκεκριμένη μηχανή που σας περιγράφουμε εξοικονομεί και τα δυο. Έχοντας παραγωγή που φτάνει και τα 10000 κομμάτια ανά ώρα, είναι μια πολύτιμη και έξυπνη επένδυση καθώς εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, σας εγγυάται υψηλή και σταθερή ποιότητα φινιρίσματος βελτιώνοντας έτσι την εικόνα του εστιατορίου σας.

Λειτουργία Μηχανήματος Γυαλίσματος Μαχαιροπήρουνων

Τα βρεγμένα μαχαιροπήρουνα μετά την πλύση τους εισάγονται, στο μηχάνημα, και ξεκινούν μια ελικοειδή κίνηση μέσα σε ένα ειδικό φυτικό υλικό το οποίο πάλλεται και ταυτόχρονα θερμαίνεται.

Η απορροφητικότητα η παλμική κίνηση και η θερμοκρασία του υλικού προκαλούν το συνεχές στέγνωμα και γυάλισμα των μαχαιροπήρουνων.

Προκειμένου όμως να ακολουθήσουμε τους κανόνες υγιεινής και την οδηγία 93/43/EWG ΕΕ, προτού βγουν τα μαχαιροπήρουνα από το μηχάνημα περνούν από ένα τούνελ (εφοδιασμένο με UVC) όπου αποστειρώνεται το φυτικό υλικό και τα μαχαιροπήρουνα.

Είναι πολύ αξιόπιστο μηχάνημα, δεν πιάνει πολύ χώρο και απασχολεί ένα μόνο άτομο. Είναι γρήγορο, και ελευθερώνει το ανθρώπινο δυναμικό που μέχρι σήμερα διενεργούσε χειρονακτικά αυτή την εργασία δίνοντας την ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί σε πιο παραγωγικές και ουσιώδεις εργασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά στοιχεία, σχετικά με το προϊόν αυτό, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.